KTÜ Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Olarak Meslek Tanıtım Fuarında Ortaokul ve Lise Öğrencileri ile Buluştuk

Üniversitemiz tarafından organize edilen Meslek Tanıtım Fuarında çeşitli okullardan ziyarete gelen ortaokul ve lise öğrencileri için Metalurji ve Malzeme Mühendisliği ve Bölümümüz hakkında bilgi paylaşımında bulunduk. Yoğun bir katılım ile gerçekleşen etkinlikte, bölümümüzde yapılan çalışmalar, dersler, yerleştirme puanları ve şartları, metalurji ve malzeme mühendisliğinin ulusal ve uluslararası yeri gibi bir çok konuda geleceğin üniversitelileri ile etkileşim sağladık. Üniversitemizin ve bölümümüzün daha etkin bir şekilde tanıtılmasının sağlandığı bu etkinlik için öncelikle üniversitemiz Rektörlüğüne, değerli katılımcı eğitim kurumlarına ve görevli personelimize teşekkürlerimizi sunarız.

Bölüm Başkanlığı

22 Mayıs 2023