Mühendislik Tasarımı-Proje Sergisi Etkinliğimiz Gerçekleştirildi

MET 4011-Mühendislik Tasarımı dersi kapsamında,

Bu yıl gerçekleştirilen "Mühendislik Tasarımı-Proje Sergisi" isimli etkinliğimiz 16.01.2023 tarihinde lisans son sınıf öğrencilerimizin projelerini sergilemeleri ve bölüm öğretim üyelerimizin değerlendirmeler yapmaları ile gerçekleştirilmiştir. Etkinlik süresince 18 farklı proje ekibi yapmış oldukları çalışmalarını sergilemişlerdir. Öğrencilerimizin bugüne kadar elde etmiş oldukları teorik bilgileri, mühendislik bakış açısı ile harmanlayarak bir projeye dönüştürmelerini ve ortaya koymuş oldukları tasarım projelerini etkin bir şekilde iletişim kurarak aklatabilmelerini esas alan etkinliğimizin sonucunda yapılan değerlendirmeler neticesinde en yüksek puan alan üç ekip ödüllerini almışlardır. Etkinliğe katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mühendislik Tasarımı-Proje Sergisi etkinliğinde derece giren ekipler ve çalışma konu başlıkları;

Derece Proje Ekibi Proje Başlığı
1 Grafen Katkılanmış Epoksi Matris/Karbonfiber Takviyeli Kompozitlerin Fiziksel, Mekanik ve Elektromanyetik Kalkanlama Özelliklerinin İncelenmesi Hilal TAŞKIN, Şüheda Aynur ARSLAN
2 Kişiye Özel Ortopedik Tabanlık Tasarımı ve Eklemeli İmalat Yöntemiyle Üretimi Zeynep Yağmur GÜRSOY, Mina POURGHOLAM
3 Yerli Piezo Malzeme Üretimi ve Zemin Altında Kullanılmasının İncelenmesi Enes YENİCE, Şeyma OFLAZ, Ahmet ARSLAN