Öğrencilerimizden TUSAŞ Lift Up Programı Başarısı

Lisans Öğrencilerimiz Yiğit Fatih AYCEL ve Hamza YALÇIN, danışman öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa ASLAN danışmanlığında TUSAŞ Lift Up programı kapsamında yürütmüş oldukları "Elektromanyetik Kalkanlama İçin Polimer Köpükler" başlıklı projelerinin sunumunu gerçekleştirmişlerdir.

Öğrencilerimiz, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) tarafından yürütülen LIFT UP Projeleri Programı’nda “Elektromanyetik Kalkanlama İçin Polimer Köpükler (Polymer Foams For EMI Shielding Applications)” başlıklı projeleri ile 170 proje arasından 6 disiplin içerisinde Metalurji ve Malzeme Mühendisliği bölümleri arasında 3. olmaya hak kazanmıştır.

Proje kapsamında özveriyle çalışan değerli öğrencilerimiz Yiğit Fatih AYCEL ve Hamza YALÇIN'ı, onlara bu yolda danışmanlık yapan bölümümüz öğretim üyesi Sn. Doç. Dr. Mustafa ASLAN'ı ve TUSAŞ Kıdemli AR-GE Lider Mühendisi Sn. Merve Özkutlu DEMİREL'i tebrik ederiz. Üniversite-sanayi işbirliğinin giderek önem kazandığı günlerde böylesine başarıların devam etmesini temenni ederiz.

Bölüm Başkanlığı

20 Temmuz 2023