Bilim, Sanat ve Kültür Haftası Etkinlikleri Kapsamında İŞKUR Standını Ziyaret Ettik.

Üniversitemizde düzenlenen Bilim, Sanat ve Kültür Haftası etkinlikleri çerçevesinde, İŞKUR tarafından açılan bilgilendirme standı, üniversite mezunlarına yönelik kariyer olanaklarına dair değerli bilgiler sunuyor. Etkinliğin yoğun ilgi gördüğü bu günlerde, Üniversitemiz Mezunlarla İlişkiler Koordinatör Yardımcısı Öğretim Görevlisi Murat ŞAHİN de standı ziyaret etti.

İŞKUR standında İl müdürü Servet KABA, İl Müdür Yardımcısı İbrahim BÜYÜK ile İş ve Meslek Danışmanları Barış KANDİL, Emel ŞAHİNLER ve Zeynep ŞAHİN ile bir araya geldik. Ziyaret sırasında Öğr. Gör. Murat ŞAHİN ve İŞKUR temsilcileri, mezun öğrencilerimizin iş bulma süreçlerinde nasıl desteklenebilecekleri ve kariyer planlamaları konularında bilgi alışverişinde bulunduk.

İŞKUR standında, öğrenciler ve mezunlar için sunulan çeşitli eğitim ve istihdam programları tanıtıldı. Ayrıca, ziyaretçilere özgeçmiş hazırlama, iş görüşmesi teknikleri ve dijital platformlarda iş arama stratejileri gibi konularda bilgiler verildi.

Etkinlik, üniversitemizin mezunlarına yönelik desteklerini artırma ve onların iş dünyasına hazırlıklı girmelerini sağlama amacını taşıyor. İŞKUR'un bu tür etkinliklerde yer alması, mezunlarımızın kariyer hedeflerine ulaşmalarında büyük rol oynuyor.

İŞKUR il müdrümüz Servet KABA'ya, il müdür yardımcımız İbrahim BÜYÜK'e, İş ve Meslek Danışmanları Barış KANDİL ve Emel ŞAHİNLER'e,  mezunlarımıza ve birim olarak bizim projelerimize verdikleri her türlü destek için ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

22 Mayıs 2024