Dereceyle Mezun Olacak Olan Uluslararası Öğrencilerimizle Gurur Duyuyoruz!

Dereceye Giren Uluslararası Mezun Öğrencilerimizle Gurur Duyuyoruz!
Bugün, dereceye giren uluslararası öğrencilerimizle keyifli bir röportaj gerçekleştirdik ve bu özel anı toplu bir fotoğrafla taçlandırdık.

Bu önemli etkinlik için; Dış İlişkiler Genel Koordinatörümüz Prof. Dr. Umit Alver'e ve Genel Koordinatör Yardımcımız Doç. Dr. Ozgur Tufekci'ye Uluslararası Öğrenci İşleri Koordinatör Yardımcısı Prof. Dr. Sercan EROL'a ve Doç. Dr. Tane Vergili'ye, Değişim Programları Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Samet DEMİREL'e, Uluslararasılaşma Koordinatörlüğünden Öğr. Gör. Gökçe KOLCU'ya, ve KTÜ Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Murat ŞAHİN' e katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Başarılarıyla bizleri gururlandıran öğrencilerimiz:
-Houssein Aleit (Mühendislik Fakültesi / İnşaat Mühendisliği Bölümü)
-Khalid Ofuge Adisa (Mühendislik Fakültesi / İnşaat Mühendisliği Bölümü)
-Dana Aleit (Orman Fakültesi / Peyzaj Mimarlığı Bölümü)
-Mohammad Khalid Qaderi (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi / İktisat Bölümü)
-Agadurdy Salamatov (Edebiyat Fakültesi / Batı Dilleri ve Edebiyatı Bölümü / İngiliz Dili ve Edebiyatı)

Derece yaparak mezun olacak olan uluslararası öğrencilerimizide yakında paylaşacağız.

Uluslararası öğrencilerimizin başarıları, üniversitemizin eğitim alanında ne kadar güçlü ve yetenekli bireyler yetiştirdiğinin önemli bir kanıtıdır. Her birini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

13 Haziran 2024