Mezunlarımıza Ziyaretler Gerçekleştiriyoruz

OYMAN MAKİNEYE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİK

Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü olarak üniversitemiz Makine Mühendisliği Mezunu Fatih Suat OYMAN'a ve firmasına saha ziyareti gerçekleştirdik. Mezunlarımız için geri bildirimlerin yanı sıra gerçekleştirceğimiz projeler hakkında istişarelerde bulunduk.

İşletme sahibi mezunlarımız, ülkemizin ekonomik gücüne güç katarken, yine bu işletmelerde çalışan mezunlarımızın özverili çalışmaları ve yenilikçi yaklaşımları da bizi mutlu etti. Mezunlarımızın kurdukları işletmelerle iş dünyasında yarattıkları istihdam ve sağladıkları katma değer ile mezun çalışanlarımızın bu firmalarda gösterdikleri başarılarla gurur duyduk.

Gerçekleştridiğimiz ziyaret kapsamında bizi misafie eden Fatih Suat OYMAN'a, KTÜ Mezunlarla İlişkiler Koordinatör Yardımcımız Öğr. Gör. Murat ŞAHİN'e teşekkür ederiz. Sizlerde çalışmalarımıza katkı sağlamak isterseniz aşağıdaki linklerde yer alan anketleri doldurabilirsiniz.

04 Temmuz 2024