duyurular

01

Haziran

2021-2022 Bahar Yarıyılı Bitirme Projesi Alan Öğrencilerin Dikkatine !!!

Bitirme Çalışması Genel Koordinatörlüğü

2021-2022 Bahar Yarıyılı Bitirme Projesi Alan Öğrencilerin Dikkatine !!!

 

Mimarlık Bölümü akreditasyon çalışmaları kapsamında, bölümümüz dijital arşivi için 2021-2022 Bahar Yarıyılı Bitirme Projesi alan öğrencilerin KTÜ MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ 2021/2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI “BİTİRME ÇALIŞMASI TESLİMİ” HAKKINDA HATIRLATMA / BİLGİLENDİRME NOTU’nda yer alan istenenlere EK OLARAK;

 

Paftaların ve farklı açılardan maket fotoğraflarının PDF formatında ve okunabilir çözünürlükte dijital kaydını, 3 Haziran 2022 Cuma günü Saat 17.00’ye kadar BİTİRME ÇALIŞMASI FİNAL TESLİM DOSYALARI İLE BERABER jüri gruplarındaki Raportörlerin ve Koordinatörlerin e-mail adreslerine göndermeleri gerekmektedir.

 

NOT:

  • Bütün paftalar ve maket fotoğrafları 300 dpi çözünürlükte, TEK BİR DOSYADA toplam 10 MB aşmayacak şekilde dosya ismine proje yarıyılı/ grup hocası /öğrenci numarası ve ismi yazılarak teslim edilmelidir.
  • Maket fotoğrafları 1 adet vaziyet görüntüsü zorunlu olmakla birlikte farklı açılardan olacak şekilde toplam 5 tane olmalıdır.
  • Fotoğraflar çekilirken uygun ışık ortamının ayarlanmasına ve arka planın asıl çekilmek istenenlerin önüne geçmeyecek şekilde temiz olmasına özen gösterilmelidir.

Bitirme Çalışması Genel Koordinatörlüğü