Haziran

49. Ulusal Mimarlık Öğrencileri Buluşması, bu yaz Eskişehir'de gerçekleşiyor...

Mimarlık Bölümü

Etkinlik, 8 - 14 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olup, Mimarlık ve Tasarım öğrencilerini Eskişehir'in benzersiz atmosferiyle buluşturmayı hedefliyor. Şehrin tarihi dokusundan modern sanat galerilerine, canlı sokaklarından huzurlu parklarına kadar her yeri keşfedecek, katılımcılarımızla birlikte öğrenip üretecek, deneyimleyecekleri bir platform sunacak.

Şehrin tarihi evlerinden çeşitli müzelerine, modern sanat galerilerinden huzur verici manzaralarına, hareketli sokaklarından sessiz parklarına kadar her kısmını birlikte keşfedecek, konuklarımızla ve atölyelerimizle birlikte öğrenecek, birlikte üretecek, birlikte deneyimleyecek; hem kendi Faz'ımızı hem de bu şehrin Faz'ını irdeleyeceğiz. Unutulmaz yolculuğu seninle paylaşmayı çok istiyoruz ve seni aramızda görmek için sabırsızlanıyoruz.

Ayrıca, etkinliğimize katılmak isteyenler için Katılımcı, Atölye Yürütücüsü ve Depo Bellek başvuruları da başladı. Başvuru formuna sosyal medya hesabımızdan ulaşabilirsiniz.

İnstagram: @umob1993