Kasım

İTÜ Mühendisliğe Hazırlık Kulübü 'Design Together with BIM'

Mimarlık Bölüm Başkanlığı

10 yıldır düzenlenen Design Together with BIM'de inşaat mühendisliği, makina mühendisliği ve mimarlık öğrencileri başta olmak üzere 23.000 üniversite öğrencisi BIM sistemini duymuş, 823 öğrenci Design Together with BIM ön eğitimleri kapsamında BIM sistemiyle ilgili 4 günlük ön teknik eğitim almış ve seminerlerin, çalışılacak bölgedeki araziyi ve BIM ile tasarlanmış öncü yapıları gözlemlemek için yapılan teknik gezilere, güncel teknolojik workshoplara, ideathonlara kadar süren 96 saatlik maratonun ardından 10-12 haftalık tasarım sürecinde takımlar halinde yarışarak verilen şartnameye uygun olarak yapılar tasarlamaktadırlar. Tamamlanan projeler alanında uzman akademisyenler ve mühendisler-mimarlar tarafından değerlendirilmektedir. Bu değerlendirme sonucunda ilk üçe giren takımlara ödül verilmektedir. Detaylı bilgiler İçin TIKLAYINIZ.