duyurular

11

Haziran

Staj Başvurusu Yapan Öğrencilerimizin Dikkatine..

Mimarlık Bölümü

Staj BaÅŸvurusu Yapan ÖÄŸrencilerimizin Dikkatine....!

- Staj baÅŸvurularınız, bölümümüz staj komisyonu tarafından incelenerek uygun bulunanlar (BYS’de staj kabul edildi ifadesi görülmekte) KTÜ Mediko-Sosyal Merkezi’ne yönlendirilmiÅŸtir.

- Stajınız ile ilgili sigorta vb. iÅŸlemleri KTÜ Mediko-Sosyal Merkezi tarafından yapılmaktadır. Dolayısıyla stajınızın onaylanmasına dair son adım bu merkezin baÅŸvurunuzu onaylaması ile gerçekleÅŸmiÅŸ olur. Bu nedenle tüm öÄŸrencilerimizin staja baÅŸlamadan önce sigorta durumlarını e-Devlet üzerinden kontrol etmeleri gerekmektedir. Unutulmamalıdır ki bu durum öÄŸrencilerimizin sorumluluÄŸundadır.

- Staj baÅŸvuru ekranı (BYS üzerinden) staj durumu yazan kısımda "mediko tarafından reddedildi" ifadesi ile karşılaÅŸmanız durumunda veya sigorta ile ilgili herhangi bir problem yaÅŸamanız halinde, Mediko-Sosyal Merkezi ile iletiÅŸime geçmeniz gerekmektedir.

 

 

Staj Komisyonu

Erişilebilirlik

Az Gören
Disleksi
DEHB
Epilepsi
Renk Körlüğü
Katarakt
Yaşlı Dostu
Motor Bozukluk

Dil Seçenekleri

Türkçe
English
العربية
Русский
Deutsch
Français
Español
Português

Renk Körlüğü Filtreleri

Kırmızı-Yeşil
Yeşil-Kırmızı
Mavi-Sarı
Yüksek Kontrast

Arka Plan ve Kontrast

Koyu Mod
Mavi Işık
Gri Tonlama
Resim Gizle

Yazı ve Metin

Küçült (-)
Normal (A)
Büyüt (+)
Disleksi Font
Metin Boşluğu
Satır Aralığı
Sola Yasla

Okuma Araçları

Sesli Oku (Tıkla)
Okuma Şeridi
Başlık Vurgusu
Büyük İmleç