Haziran

Staj Başvurusu Yapan Öğrencilerimizin Dikkatine..

Mimarlık Bölümü

Staj Başvurusu Yapan Öğrencilerimizin Dikkatine....!

- Staj başvurularınız, bölümümüz staj komisyonu tarafından incelenerek uygun bulunanlar (BYS’de staj kabul edildi ifadesi görülmekte) KTÜ Mediko-Sosyal Merkezi’ne yönlendirilmiştir.

- Stajınız ile ilgili sigorta vb. işlemleri KTÜ Mediko-Sosyal Merkezi tarafından yapılmaktadır. Dolayısıyla stajınızın onaylanmasına dair son adım bu merkezin başvurunuzu onaylaması ile gerçekleşmiş olur. Bu nedenle tüm öğrencilerimizin staja başlamadan önce sigorta durumlarını e-Devlet üzerinden kontrol etmeleri gerekmektedir. Unutulmamalıdır ki bu durum öğrencilerimizin sorumluluğundadır.

- Staj başvuru ekranı (BYS üzerinden) staj durumu yazan kısımda "mediko tarafından reddedildi" ifadesi ile karşılaşmanız durumunda veya sigorta ile ilgili herhangi bir problem yaşamanız halinde, Mediko-Sosyal Merkezi ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

Staj Komisyonu