Eylül

Staj Defteri Teslimi Yapacak Öğrencilerin Dikkatine

Mimarlık Bölüm Başkanlığı

Staj Defteri Teslimi Yapacak Öğrencilerin;

• Staj defter teslimi için son tarih 21 Ekim’dir.
  • Staj defter formatı güncellenerek bölüm WEB sayfasına ve BYS-Staj Yönetim Sistemi’ne yüklenmiştir. Defter teslimlerinde güncellenen formata uyulması gerekmektedir. Gerekli belgeler tek bir dosya olacak biçimde birleştirilerek sisteme yüklenmelidir.
  • Staj defter teslimleri BYS- Staj Yönetim Sistemi üzerinden dijital şekilde gerçekleştirilecektir. Elden staj defteri teslimi yapılmayacaktır.
  • Staj Yönetim Sistemi üzerinden stajların sonlandırılması ve staj defterlerinin değerlendirmeye alınabilmesi için ‘‘işveren anketi’’ ile ‘‘işveren notlandırma’’ adımlarının işveren tarafından tamamlanması gerekmektedir. Buradaki iş akış takibi öğrencinin sorumluluğunda olup, oluşabilecek sorunlardan staj komisyonu sorumlu olmayacaktır. Bu nedenle öğrencinin ‘‘staj durumu’’ sekmesi üzerinden staj adımlarını takip etmesi ve ‘staj sonlandırıldı’ ibaresini görmesi gerekmektedir.

Staj Komisyonu