Kasım

'Yapılı Çevrenin Dönüşümü: Döngüsel ve Sayısal Geçişin Hızlandırılması' Uluslararası Sempozyumu 21 Kasım 2023'te gerçekleştirilecektir.

Mimarlık Bölüm Başkanlığı

Yapılı Çevrenin Dönüşümü: Döngüsel ve Sayısal Geçişin Hızlandırılması Uluslararası Sempozyumu 21 Kasım 2023, Salı günü İTÜ - Taşkışla Mimarlık Fakültesi'nde gerçekleştirilecektir. Sempozyum, İTÜ Mimarlıkta İleri Araştırmalar Merkezi - Yapılı Çevrede Döngüsellik Araştırma Grubu tarafından, İTÜ Mimari Tasarımda Bilişim Lisansüstü Programı ve Napier Üniversitesi (Edinburg) işbirliğiyle;  British Council - Connect4Innovation: Birleşik Krallık-Türkiye Yükseköğretim Kurumsal Ortaklık Fonu desteğiyle düzenlenmektedir. Sempozyum kapsamında, döngüsel ekonomiyle hızlandırılmış bir dönüşüm geçiren yapılı çevrenin geleceğine odaklanılacaktır. Bu kapsamda döngüsellik için yeni sistemler kurmaya yönelik yöntem ve araçların tanıtılmasında kritik öneme sahip dijital teknolojiler ele alınacaktır. Mimarlık, Mühendislik ve İnşaat Endüstrisinde, Döngüsellik Araştırma ve Uygulamaları ile Üniversite-Sanayi İşbirliği konularının ele alınacağı sempozyuma akademi ve inşaat sektörü temsilcileri davetli konuşmacı olarak katılacaktır.Ön kayıtın gerekli olduğu sempozyum herkese açıktır.

Kayıt olmak için ilgili bağlantı: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf040I5Ifns8XxsuENTMNnHTWtNAJXq7-kPlUMxWvJ3b3nLhw/viewform