Ocak

YTÜ Yapı Kulübü CIVILISTANBUL Organizasyonu Hakkında..

Mimarlık Bölüm Başkanlığı

Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat ve Mimarlık Fakültesi bünyesinde faaliyetlerde bulunan YTÜ YAPI KULÜBÜ olarak ilki 2012'de düzenlenen uluslararası çapta bir organizasyon olan CIVILISTANBUL etkinliğinin on ikincisi 1-2-3-4 Mart 2024 tarihlerinde, YTÜ Davutpaşa Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecektir.

CIVILISTANBUL, sektörde adını duyurmuş bir öğrenci etkinliği olmanın ötesinde, her yıl güncellenen konsepti ve zengin içeriği ile dikkat çeken bir organizasyondur. Sosyal medya platformları başta olmak üzere birçok tanıtım mecrasında geniş bir ilgi görmekte, yazılı ve görsel basında da sıkça yer almaktadır. Sektör profesyonelleri tarafından ilgi çekici bir etkinlik olarak değerlendirilen CIVILISTANBUL, her yıl sektöre yön veren konuşmacıları ve içerikleriyle öne çıkmaktadır.

CIVILISTANBUL'24 ÖN BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYIN!

CIVILISTANBUL RESMİ INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN!

CIVILISTANBUL'24 TANITIM METNİ