etkinlikler

KTÜ 2014 Yılı Ödül Töreni

Karadeniz Teknik Üniversitesi 2014 Yılı Öğrenci Ödülleri Verildi.

KTÜ 2104 yılı ödül dağıtım töreninde Öğrenci Ödülleri kategorisinde, Türkiye’de ilk kez DASK tarafından düzenlenen Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışmasında Prof.Dr. Ahmet Can ALTUNIŞIK’ın danışmanlığında Türkiye birinciliğini ekip olarak kazanan Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencisi  Tuğçenur METİN, Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri Muhammed PARLAK, Ali YETİŞKEN, Can Ertuğ ERARTSIN ile Ulaş ÖZÇELİK’e ve toplumsal sorumluluk kapsamında sosyal amaçlı etkinliklerde bulunan ve öğrenci etkinliklerini yürüten topluluk/kulüp temsilciliği kapsamında çok sayıda etkinlik düzenleyici, görevli veya katılımcı olarak yer alan Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencisi Hatice ÖZÇELİK’e ödüllerini Üniversitemiz eski Rektörü Prof.Dr. İbrahim ÖZEN takdim etti.

Mimarlık Fakültesi