Bizim Neslin Uşakları Derneği Trabzon Şube Sorumluları Tarafından Fakültemize Ziyaret

10.12.2021 tarihinde KTÜ Mimarlık Fakültesi Şinasi Aydemir toplantı salonunda, Bizim Neslin Uşakları (BNU) Derneği Trabzon Şube Sorumluları, Prof.Dr. Faruk AYDIN ve Semra TURAN ile bir araya gelinmiştir. Fakültemizin ve temsil ettiği alt birimlerimizin dış paydaşları ile yapılan toplantıda; ileriye yönelik yapılabilecek ortaklıklar çerçevesinde, staj imkaları yaratılması, Trabzon’un Kültürel mirasını görünür kılacak etkinlikler düzenlenmesi, Fakültemizin teknik donanım ihtiyacının karşılanması..vb konular gündeme taşınmıştır. Karşılıklı destek konusunda hemfikir olunan buluşma sonunda, BNU derneği, ihtiyaç duyan öğrencilerimize ulaştırılmak üzere maddi desteklerini sunmuşlardır. Kurumumuz ve öğrencilerimiz adına kendilerine teşekkür ederiz.

13 Aralık 2021