Mimarlık Bölüm Başkanlığı Devir Teslim Töreni

Prof. Dr. Ömer İskender TULUK 20.09.2021 tarihinden itibaren yürütmüş olduğu Mimarlık Bölüm Başkanlığı görevini, düzenlenen seremoni ile Prof. Dr. Nilgün KULOĞLU’na devretmiştir.

Fakültemiz Dekanlık Yönetiminin katılımıyla 08.03.2023 tarihinde gerçekleştirilen devir teslim töreninde Mimarlık Bölümü’ne yapmış oldukları hizmetlerden dolayı Mimarlık Fakültesi Dekanı sayın Prof. Dr. Cenap SANCAR tarafından Bölüm Başkanı görevi sebebiyle Prof. Dr. Ömer İskender TULUK’a, Bölüm Başkan Yardımcısı görevi sebebiyle Doç. Dr. Reyhan MİDİLLİ SARI'ya ve  Doç. Dr. Sibel MAÇKA KALFA’ya (Törene katılamadı görevli) teşekkür belgeleri takdim edilmiştir.

Mimarlık Bölüm Başkanı olarak atanan Prof. Dr. Nilgün KULOĞLU’na, Bölüm Başkan Yardımcıları olarak atanan Doç. Dr. Reyhan MİDİLLİ SARI’ya ve Doç. Dr.  Sibel MAÇKA KALFA’ya yeni görevlerinde başarılar dileriz.

08 Mart 2023