FAKÜLTE
İDARİ
Mimarlık Bölümü öğretim üye ve elemanları 4 dalda ödüle değer görüldü.
Ortahisar Belediyesi’nin 2022 yılı “Mühendislik-Mimarlık Ödülleri”nde Mimarlık Bölümü öğretim üye ve elemanları 4 dalda ödüle değer görüldü:
Şinasi AYDEMİR adına verilen “En İyi Tasarım Proje Ödülleri” dalında “225 Yataklı KTÜ Farabi Çocuk Hastanesi Projesi”yle Doç. Dr. Serbülent VURAL, Dr. Öğr. Üyesi Ayhan KARADAYI, Doç. Dr. Şengül YALÇINKAYA, Öğr. Gör. Dr. Kıymet SANCAR ÖZYAVUZ, Arş. Gör. Dr. Çağlar AYDIN ve Arş. Gör. Dr. Selin OKTAN.
Şinasi AYDEMİR adına verilen “En İyi Uygulama Proje Ödülleri” dalında “KTÜ Edebiyat Fakültesi Projesi”yle Doç. Dr. Serbülent VURAL, Prof. Dr. Nihan ENGİN, Doç. Dr. Nilhan VURAL ve Arş. Gör. Dr. Selin OKTAN.
“Kentsel Doku” dalında “En İyi Uygulama Proje Ödülü” “KTÜ Sahil Tesisleri Murat Usta Mescidi Projesi”yle Prof. Dr. Ömer İskender TULUK ve Doç. Dr. Serbülent VURAL.
Prof. Dr. Selim PUL adına verilen “Yapı” dalında “Trabzon Akyazı Çift Taraflı Tribün Projesi”yle Prof. Dr. Ahmet Can ALTUNIŞIK, Prof. Dr. Şevket ATEŞ, Doç. Dr. Serbülent VURAL ve Arş. Gör. Fatih Yesevi OKUR.
Tüm öğretim üye ve elemanlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
16 Haziran 2022
Fakültemiz öğretim elemanlarından Arş. Gör. Buket KÖSA COST aksiyonunda çalışma grubu (WG) üyesi olarak atanmıştır.
05 Mayıs 2025
Fakültemiz öğretim elemanlarından Arş. Gör. Asude BALİ COST aksiyonunda çalışma grubu (WG) üyesi olarak atanmıştır.
05 Mayıs 2025
30 Nisan 2025 tarihinde fakültemiz yönetimi ile fakülte bünyesinde görev yapan komisyon üyelerinin katılımıyla değerlendirme ve planlama toplantısı gerçekleştirilmiştir.
02 Mayıs 2025
30 Nisan 2025 tarihinde Trabzon Akçaabat Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri, fakültemiz bölümlerine ziyaret gerçekleştirmiştir.
02 Mayıs 2025
"Kişisel Verilerin Korunması" konulu bilgilendirme ve farkındalık toplantısı, fakültemiz bölüm başkanlıkları ile idari personelin katılımıyla gerçekleştirildi.
02 Mayıs 2025
TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında danışmanlık görevini üstlenen öğretim üyelerimizle Fakülte Yönetimi olarak bir araya geldik.
18 Nisan 2025
Prof. Dr. Serap Durmuş Öztürk, Paris?te düzenlenen CitySenZ yönetim komitesi toplantısına katılarak fakültemizi Türkiye adına temsil etmiştir.
16 Nisan 2025
TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2024 yılı 1. dönem kapsamında destek almaya hak kazanan öğrencilerimizi ve akademik danışmanlarımız.
16 Nisan 2025
Profesör ünvanı alması dolayısı sayın Prof. Dr. Nihan CANBAKAL ATAOĞLU?na Mimarlık Fakültesi Dekanı sayın Prof. Dr. Cenap SANCAR tarafından tebrik belgesi takdim edildi.
16 Nisan 2025
Üniversitemiz ile Hopa Belediyesi arasında Üniversite Kent Etkileşimi: Vizyon-Strateji-Eylem Planlama/Projelendirme İş Birliği Protokolü İmzalandı.
27 Şubat 2025
Mimarlık Fakültesi bünyesinde okutulan bitirme çalışması dersleri ile ilgili faaliyetlerin yürütülmesindeki genel usul ve esaslar.
27 Şubat 2025
Fakültemiz Kalite ve Akreditasyon Komisyonu, 26 Şubat 2025 de Prof. Dr. Şinasi AYDEMİR Toplantı Salonu'nda Şubat ayı toplantısını gerçekleştirdi.
27 Şubat 2025
Fakültemiz, 26 Şubat 2025 tarihinde PStratejik Plan Veri Girişi ve eylem planlarının değerlendirilmesi amacıyla aylık toplantısını iki oturumda gerçekleştirdi.
27 Şubat 2025
Fakültemiz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Serap DURMUŞ ÖZTÜRK COST Programı'nda "CA23145" adlı aksiyonda yönetim komitesi (MC) üyesi olarak atanmıştır.
07 Şubat 2025