Mimarlık Fakültesi Birim Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesinin 5. Birim Danışma Kurulu Toplantısı, 01 Aralık 2023 tarihinde Mühendislik Fakültesi Çok Amaçlı Kullanım Salonunda Fakültemiz Dekanı Prof. Dr Cenap SANCAR başkanlığında hibrit (çevrimiçi ve yüzyüze olacak şekilde) olarak gerçekleştirildi.

Toplantıya Doç. Dr. Erkan AYDINTAN, Doç. Dr. Serap DURMUŞ ÖZTÜRK, Prof. Dr. Gülsün SAĞLAMER , Prof. Dr. Zihni TURKAN, Mimar Necdet Kırhan YAZICI, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa R. SÜMERKAN, Prof. Dr. Rabia KÖSE DOĞAN, Mimar Levent DURMUŞ, Mimar Sezgin ATASOY, Mimar Müslim HAMZAÇEBİ, Mimar Gürol USTAÖMEROĞLU, İç Mimar Muhittin İNCE, Sayım ADANUR, Salih ŞAHİN, İnş. Müh. Muzaffer AYDIN katıldılar.

Toplantıda Fakültemizin 2022 Yılı Birim Danışma Kurulu kararlarının  değerlendirilmesinin ardından   gündem maddesi olan “Toplumsal Katkı” üzerine fikir, görüş ve   önerilerin tartışıldığı toplantı gerçekleştirildi.

04 Aralık 2023