haberler

Mimarlık Fakültesinin 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi.

Fakültemizin 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, 22.06.2022 tarihinde 9:00-12:00 saatleri arasında, KTÜ Atatürk Kültür Merkezi büyük salonda gerçekleştirildi. Törenimiz üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Cenap SANCAR’ın açılış konuşmaları ardından 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Fakülte Birincisi Gizem BİNİCİ’nin mezuniyet konuşmaları ile devam etti.

Mimarlık Fakültesi mezuniyet törenine; TMMOB Mimarlar Odası Trabzon Şube Başkanı, Sayın Müslim HAMZAÇEBİ, İç Mimarlar Odası Trabzon Şube Başkanı Sayın Muhittin İNCE, Şehir Plancıları Odası Trabzon Şube Başkanı Sayın Ercan ŞEN, akademik ve idari personellerimiz ve kıymetli veliler katılım sağladı.

Fakültemizde dereceye giren öğrencilere ödülleri, ilgili bölüm öğretim üyeleri tarafından mezuniyet belgeleri ile takdim edildi. Törenimiz, Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. ALİ Osman ASASOĞLU tarafından öğrencilere yaptırılan Mezuniyet Andı ve kep atma seremonisi ile tamamlandı.

Fakültemizde dereceye giren ve Bitirme/Diploma Projesi ödülü alan öğrencilerimize; fakültemiz Prof. Dr. Şinasi AYDEMİR Toplantı Salonu’nda fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Cenap SANCAR,  Dekan Yardımcıları Sayın Doç. Dr. Erkan AYDINTAN ve Sayın Doç. Dr. Serap DURMUŞ ÖZTÜRK, Mimarlık Bölüm Başkanı Sayın. Prof. Dr. Ömer İskender TULUK, İç Mimarlık Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Tülay ZORLU, Şehir ve Bölge Planlama Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Dilek BEYAZLI, dereceye giren ve ödül alan öğrencilerimizin ailelerinin katılımı ile birlikte tebrik belgeleri takdim edilmiştir.

 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında dereceye giren ve ödül alan öğrencilerimiz

·         Fakülte Birincisi, Gizem BİNİCİ (İç Mimarlık Bölümü)

·         Fakülte İkincisi, Tuğçe KULA (Mimarlık Bölümü)

·         Fakülte Üçüncüsü, Yasemin KARAMAN (Mimarlık Bölümü)

·         Erdem Aksoy Diploma Projesi Başarı Ödülü, Batuhan PEKDOĞAN (Mimarlık Bölümü)

·         Prof. Dr. Kutsal ÖZTÜRK Bitirme Çalışması Ödülü, İshak Cihad COŞAR (İç Mimarlık Bölümü)

·         Prof. Dr. Saliha AYDEMİR Bitirme Projesi Ödülü, Merve Nur ARA (Şehir ve Bölge Planlama Bölümü)


27 Haziran 2022