Eylül

Yeni Kayıt Yaptıran / Yatay geçişle Gelen Öğrencilerin Dikkatine

MBGB

2020-2021 Eğitim Öğretim yılı Güz dönemi uzaktan eğitim ile yürütüleceğinden bu süreçte iletişim sağlayabilmek için kurulacak/kurulmuş olan Whatsapp grubunda kullanılmak üzere;

* 1. Sınıfa yeni kayıt olan öğrenciler sınıf danışmanları olan Dr. Öğr. Üyesi Selcen ÇELİK UZUNER’in mail adresine (selcen.celik@ktu.edu.tr) Ad-Soyad ile Cep telefon numaralarını bildirebilirler.

* Yatay geçiş yolu ile 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı Güz dönemi bölümümüze gelen öğrencilerden 2. Sınıfa gelenler sınıf danışmanı olan Dr. Öğr. Üyesi Uğur UZUNER’in (uguruzuner@ktu.edu.tr), 3. Sınıfa gelenler ise sınıf danışmanı olan Dr. Öğr. Üyesi Halil İbrahim GÜLER’in mail adresine (hguler@ktu.edu.tr) Ad-Soyad ile Cep telefon numaralarını bildirebilirler. 4. Sınıfların sınıf danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Cihan İNAN olup, mail adresi c.inan@ktu.edu.tr’dir.

İlgililere duyurulur.