haberler

Bölümümüzde 'Dezavantajlı Öğrenci Destek Birimi' Kuruldu

Bölümümüz bünyesinde dezavantajlı öğrencilerin akademik, sosyal ve psikolojik süreçlerde desteklenmesini sağlamak, bu öğrencilerin eğitim-öğretim hayatına etkin katılımını teşvik etmek ve karşılaştıkları engelleri azaltmaya yönelik faaliyetleri planlanması ve yürütülmesi amacıyla kurul, komisyon ve çalışma gruplarından gelen İyileştirmeler kapsamında Dezavantajlı Öğrenci Destek Birimi kurulmuştur.

Birim, Dr. Öğr. Üyesi Cihan İNAN (Başkan), Arş. Gör. Funda BİLGİLİ TETİKOĞLU (Üye) ve Arş. Gör. Ertuğrul KUTLU (Üye)’den oluşmaktadır. Birim iç  paydaşlarımız olan öğrencilerimizden gelen yazılı talepler doğrultusunda gelen talepler doğrultusunda bölümümüzün iyileştirme faaliyetleri kapsamında, kurulmuştur.

Öğrencilerimiz, ihtiyaçlarını yazılı talep ile bildirebilir ve bu doğrultuda destek alabilirler. Birim ile ilgili detaylı bilgiye bölüm web sayfamızdan veya buraya tıklayarak doğrudan ulaşabilirsiniz.


07 Ekim 2025

Erişilebilirlik

Az Gören
Disleksi
DEHB
Epilepsi
Renk Körlüğü
Katarakt
Yaşlı Dostu
Motor Bozukluk

Dil Seçenekleri

Türkçe
English
العربية
Русский
Deutsch
Français
Español
Português

Renk Körlüğü Filtreleri

Kırmızı-Yeşil
Yeşil-Kırmızı
Mavi-Sarı
Yüksek Kontrast

Arka Plan ve Kontrast

Koyu Mod
Mavi Işık
Gri Tonlama
Resim Gizle

Yazı ve Metin

Küçült (-)
Normal (A)
Büyüt (+)
Disleksi Font
Metin Boşluğu
Satır Aralığı
Sola Yasla

Okuma Araçları

Sesli Oku (Tıkla)
Okuma Şeridi
Başlık Vurgusu
Büyük İmleç