ÖĞRENCİ
Doç. Dr. Selcen ÇELİK UZUNER, DYNALIFE aksiyonuna çalışma grubu üyesi olarak atanmıştır.
Bölümümüz öğretim üyesi Doç. Dr. Selcen ÇELİK UZUNER, COST Programı’nın “CA21169 - Information, Coding, and Biological Function: the Dynamics of Life (DYNALIFE) aksiyonuna Çalışma Grubu Üyesi (WG) olarak atanmıştır.
Tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
17 Kasım 2022
KTÜGEN öğrenci kulübümüz tarafından iftar yemeği gerçekleştirildi.
14 Mart 2025
Bölüm Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Uğur UZUNER, Liselerde Bilim Uygulamaları Projesi Kapsamında Beşikdüzü Borsa İstanbul Fen Lisesinde Sunum Gerçekleştirdi.
12 Mart 2025
Doç. Dr. Selcen Çelik UZUNER'in Projesi TÜBİTAK-COST 2515 kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.
10 Ocak 2025
Prof. Dr. Erkol DEMİRCİ KTÜ TV/Akademika programının konuğu oldu.
19 Aralık 2024
Doç. Dr. Uğur UZUNER, Fen Fakültesi Bilim Söyleşilerinin yedincisi olan Sürdürülebilir Kalkınma için Mikroalgler ve Çok Yönlü Potansiyelleri adlı sunumunu gerçekleştirdi.
18 Aralık 2024
Mahmut Celaleddin Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi 12. sınıf öğrencileri bölümümüzü ziyaret etti.
22 Kasım 2024
Doç. Dr. Uğur UZUNER hocamız TENOFEST'te patent yarışmasında Patenti ile Gümüş Madalya ödülü almıştır.
30 Ekim 2024
Cezayir Annuba Üniversitesi'nden doktora öğrencileri deneylerinin bir kısmını bölümümüzde gerçekleştirdi.
16 Ekim 2024