ÖĞRENCİ
Görünmeyen Şiddet: Israrlı Takip Konulu Seminer Gerçekleştirildi
Görünmeyen şiddetin en yaygın ancak çoğu zaman fark edilmesi güç biçimlerinden biri olan ısrarlı takip konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla bir seminer düzenlendi. Etkinlik, bölümümüz ile öğrenci kulübümüz KTÜ GEN iş birliğinde gerçekleştirildi.
Seminerde, Trabzon Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Sosyal Hizmet Uzmanı Tolunay Bayraktar Kayacı, ısrarlı takibin tanımı, bireyler üzerindeki psikolojik ve sosyal etkileri ile bu durum karşısında izlenebilecek hukuki ve sosyal destek mekanizmaları hakkında katılımcılara kapsamlı bilgiler sundu. Katılımcıların sorularının da yanıtlandığı etkinlikte, konunun toplumsal boyutuna dikkat çekildi.
Değerli katkılarından dolayı Tolunay Bayraktar Kayacı’ya teşekkür ederiz.




22 Aralık 2025
Bölümümüzde Trabzon Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekipleri tarafından 'Biyoçeşitlilik ve Biyokaçakçılık' başlıklı bilgilendirici bir sunum gerçekleştirildi.
22 Aralık 2025
KTÜ GEN bölüm öğrenci kulübümüz tarafından, KTÜ İlaç ve Farmasötik Araştırma Merkezi (İLAFAR)'a teknik bir gezi gerçekleştirildi.
19 Aralık 2025
Kimyasal Analizde Screen-Printed Electrode (SPE) Teknolojisi başlıklı eğitim programına, bölümümüz öğretim elemanlarından Arş. Gör. Ertuğrul Kutlu katıldı
17 Aralık 2025
Yüksek Lisans öğrencimiz Sümeyye Çelebi için doğum günü kutlaması düzenlendi.
22 Aralık 2025
Bitki Embriyolojisi dersi kapsamında KTÜ Kanuni Kampüsü içerisinde uygulamalı bir saha ve laboratuvar çalışması gerçekleştirilmiştir.
18 Aralık 2025
Bölümümüzde Moleküler Genetik dersi kapsamında Olay Yeri İnceleme: Adli Muayene ve Otopsi başlıklı bir seminer gerçekleştirildi.
18 Aralık 2025
Bölümümüz öğretim elemanlarından Arş. Gör. Funda Bilgili Tetikoğlu İnönü Üniversitesi MBG Bölümü tarafından düzenlenen 'İNÜGEN Mezun Zirvesi' etkinliğine konuşmacı olarak katıldı
17 Aralık 2025
Araştırma altyapısını güçlendirmeye yönelik önemli bir adım atılarak Moleküler Viroloji Laboratuvarı kurulmuştur.
15 Aralık 2025
Araştırma altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalar kapsamında "Bitki Moleküler Biyolojisi Laboratuvarı" kurulmuştur.
15 Aralık 2025
Bölümümüzde tıbbi atık geçici depolama alanı oluşturularak atık yönetim sisteminde kapsamlı bir iyileştirme yapılmıştır.
15 Aralık 2025
Bölüm görünürlüğünü artırmaya yönelik iyileştirme çalışmaları kapsamında isim ve yönlendirme tabelaları yenilenmiştir.
15 Aralık 2025
Bölümümüz akademik personeli ve KTÜ GEN Öğrenci Kulübü üyeleri, sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında Trabzon Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.
12 Aralık 2025
Öğrencilerimiz LÖSEV tarafından düzenlenen "Dünya Gönüllüler Günü" etkinliğine sosyal sorumluluk projesi kapsamında katılım sağladı.
06 Aralık 2025
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi?nde gerçekleştirilen Akreditasyon Değerlendirme Süreci kapsamında, KTÜ MBG bölüm başkanı Prof. Dr. Nevzat BATAN, değerlendirici olarak görev aldı.
06 Aralık 2025