Ocak

42. Spor Şöleninde Başvuruları Başladı.

Mühendislik Fakültesi

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen ve her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Spor Şöleni” faaliyetinin bu yıl 42.’si düzenlenecek olup aşağıda verilen branş ve kategoriler için Fakülte bünyesinde hazırlık çalışmaları başlatılmış bulunmaktadır.

42. Spor şöleninde Önerilen Branş ve Kategoriler:

- Futbol (Çim saha, Öğrenci)

- Masa Tenisi (Öğrenci)

- Satranç (Öğrenci)

- Tenis (Öğrenci)

- Basketbol (Öğrenci)

- Voleybol (Öğrenci)

- Futsal (Akademik ve İdari Personel)

Bu branş ve kategorilerde yeteneği olan ve kendine özgüveni olan siz değerli öğrencilerin bu şölene katılımlarını bekliyoruz. Katılım sağlayacak Fakültemiz öğrencilerinin ekte verilen listedeki sorumlulara ulaşarak isim yazdırmaları önemle rica olunur.İletişim Bilgileri için tıklayınız.

Müsabakalar fakülte öğrencilerinin dersler dışındaki zamanlarını en iyi şekilde değerlendirecekleri sosyal bir aktivitedir. Sporun amacı, vücudu sağlıklı ve zihinde tutmak, psikolojik rahatlatmak, serbest zamanını doğru biçimde kullanmak ve özgüven kazanmaktır. Şimdiden spor şölenine katkı yapacak sporcu öğrencilerimize, özverili çalışmalarda bulunan yönetici ve çalışanlarına başarılar dileriz.

Mühendislik Fakültesi Dekanlığı