57. Dönem Mezuniyeti

KTÜ Mühendislik Fakültesi 57. dönem mezunlarını büyük bir coşkuyla ve gururla uğurladı. Törende konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, üniversitenin misyon ve vizyonunu hatırlatarak, mezun olan öğrencilerin edindikleri bilgi ve becerilerle gelecekte önemli başarılara imza atacaklarına inandığını belirtti. 520 öğrencimizin katılımıyla gerçekleşen törende, fakültede dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi. Duygu dolu anların yaşandığı etkinlikte, mezun öğrenciler mühendislik yemini etti. Tören, geleneksel kep atma anı ile son buldu. Mezuniyete katılan tüm öğrencilerimize, velilerimize, öğretim üyelerimize ve desteklerinden dolayı tüm sponsorlarımıza çok teşekkür ederiz.

08 Temmuz 2024