FAKÜLTE
AKADEMİK
ÖĞRENCİ
İDARİ
ARAŞTIRMA
Deprem ve Yapı Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi Ziyaretimiz
Dekanlığımız, İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanımız ve öğretim üyelerimiz ile birlikte Deprem ve Yapı Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezimizi ziyaret ettik.
Gerçekleştirilen ziyarette, merkezde yürütülen deprem mühendisliği, yapı sağlığı izleme sistemleri ve kentsel dayanıklılık alanlarındaki yürütülen ve planlanan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler alındı. Merkez Müdürümüz Prof. Dr. Ahmet Can ALTUNIŞIK, devam eden araştırma projeleri, laboratuvar altyapısı ve uygulamalı test sistemleri üzerine kapsamlı sunum gerçekleştirdi.
Misafirperverlikleri için Merkez Müdürümüz ve ekibine teşekkür eder, bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileriz.
20 Ekim 2025
Fakültemiz "Akademik Performans ve Hedefler" sunumları kapsamında Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi Serhatcan Berk AKÇAY ile bir görüşme gerçekleştirilmiştir.
20 Ekim 2025
TİSAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Gökçen Alemdaroğlu ve ARGE Müdürü Ahmet Furkan Erdem, fakültemizi ziyaret ederek Üniversite-Sanayi İşbirliği çalışmaları ve atılabilecek adımları görüştü.
17 Ekim 2025
Bölümlerimizin fiziki altyapı ve laboratuvarlar ihtiyaçları için haftalık alt yapı komisyon toplantımızı gerçekleştirdik.
17 Ekim 2025
Mühendislik Fakültesi, ''4. Geleneksel Öğrenci Buluşması'' öncesi kulüp ve takımlarla hazırlık toplantısı yaptı.
16 Ekim 2025
Doç. Dr. Ömer Faruk YILMAZ'a, TÜBİTAK 1831 kapsamında desteklenen projesi dolayısıyla teşekkür belgesi verilmiştir.
16 Ekim 2025
Prof. Dr. Hasan GEDİKLİ'ye TÜRKPATENT ISIF'25 / 10. İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı'nda kazandığı "Bronz Madalya ödülünden dolayı teşekkür belgedi takdim edildi.
15 Ekim 2025
Doç. Dr. Fatma HOŞ ÇEBİ'ye, TÜBİTAK-COST 2515 kapsamında desteklenen projesi dolayısıyla teşekkür belgesi verilmiştir.
15 Ekim 2025
Fakülte Yönetim Kurulu toplantısı 15.10.2025 tarihinde yapılmıştır.
15 Ekim 2025
Fakülte Etkinlik Komisyonu, 22 Ekim 2025 tarihinde yapılacak olan ''4. Öğrenci Buluşması'' etkinliğinin hazırlık sürecini değerlendirmek üzere toplandı.
15 Ekim 2025
Floransa Üniversitesi akademisyenleri fakültemizde ''Large Language Models & Multimedia Security'' semineri verdi. Seminer sonrası olası akademik işbirlikleri değerlendirildi.
14 Ekim 2025
Fakültemize uzun yıllar emek veren personel için düzenlediği törende, Rektörümüz ve Dekanımızın katılımıyla emekli personelimize plaket takdim ederek teşekkür etti.
14 Ekim 2025
Mühendislik Fakültesi, 2025-2026 akademik yılına coşkulu bir törenle başladı. Açılış konuşmalarının ardından başarılı öğrencilere ödüller verildi.
14 Ekim 2025
''İlk Ders'' etkinliği öncesi prova yapılıp program son kez değerlendirildi.
13 Ekim 2025
Fakültemiz "Akademik Performans ve Hedefler" sunumları kapsamında Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi Batuhan ÇİMŞİT ile bir görüşme gerçekleştirilmiştir.
13 Ekim 2025