FAKÜLTE
AKADEMİK
ÖĞRENCİ
İDARİ
ARAŞTIRMA
Fakültemizin Geleceği Araştırma Görevlilerimizle bir araya geldik: Yazılım Mühendisliği
Mühendislik Fakültesi Yönetimi ile Yazılım Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlileri, fakültenin akademik hedeflerini ve bireysel gelişimlerini desteklemek amacıyla düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Dekanımız tarafından açılışı yapılan toplantıda, araştırma görevlilerimizin bilimsel katkılarının fakültenin geleceği için taşıdığı öneme vurgu yapıldı.
Dekanımız, konuşmasında, “ Sizler fakültemizin bilimsel geleceğini şekillendiren değerlersiniz. Bugün burada, hem sizlerin akademik ve profesyonel gelişiminizi destekleyecek yolları tartışmak hem de fakültemizin hedeflerini ileri taşımak için bir aradayız. ” ifadelerine yer verdi.
Toplantıda, doktorasını tamamlamış veya bitirme aşamasında olan araştırma görevlileri için yeni sorumluluk ve fırsatlar ele alınırken, doktora eğitimine devam edenlere sabır ve kararlılıkla ilerlemeleri için teşvik edici mesajlar verildi.
Toplantının ana gündem maddeleri şu şekilde sıralandı:
Araştırma görevlisi hocalarımızın görüş ve önerileriyle zenginleşen toplantı, fakültemizin bilimsel geleceği için umut verici bir adım olarak değerlendirildi. Bu tür toplantıların düzenli hale getirilerek fakülte bünyesindeki akademik gelişime daha fazla katkı sağlanması hedefleniyor.
22 Ocak 2025
KTÜ ve paydaş kurumlar arasında imzalanan protokoller kapsamında Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü tanıtım etkinliği 16 Nisanda gerçekleştirildi.
16 Nisan 2025
17 Nisan Perşembe günü Endüstri Mühendisliği bölümünde bölüm tanıtımı gerçekleştirilecektir.
16 Nisan 2025
MÜDEK akreditasyon süreci kapsamında Akreditasyon Komisyonumuz 16.04.2025 tarihinde toplandı.
16 Nisan 2025
16.04.2025 tarihli 877 numaralı Fakülte Yönetim Kurulu toplantımız gerçekleştirildi.
16 Nisan 2025
KTÜ Mühendislik Fakültesi ile Trabzon Arsin OSB arasında, eğitim-öğretim, Ar-Ge, staj, öğrenci projeleri ve iş birliğini kapsayan geniş çaplı bir protokol imzalandı.
16 Nisan 2025
16 Nisan 2025 Çarşamba günü Elektrik-Elektronik Bölümünde bölüm tanıtımı gerçekleştirilecektir.
15 Nisan 2025
KTÜ ve paydaş kurumlar arasında imzalanan protokoller kapsamında İnşaat Mühendisliği Bölümü tanıtım etkinliği 15 Nisanda gerçekleştirildi.
15 Nisan 2025
15 Nisan 2025 Salı günü İnşaat Mühendisliği Bölümünde bölüm tanıtımı gerçekleştirilecektir.
14 Nisan 2025
KTÜ TTM ve Mühendislik Fakültesi iş birliğiyle düzenlenene TÜBİTAK destek programları tanıtım etkinliğininin dördüncüsü, 10 Nisan 2025'te gerçekleştirildi.
14 Nisan 2025
KTÜ TTM ve Mühendislik Fakültesi iş birliğiyle düzenlenen TÜBİTAK destek programları tanıtım etkinliğinin üçüncüsü, 9 Nisan 2025'te gerçekleştirildi.
14 Nisan 2025
KTÜ ve paydaş kurumlar arasında imzalanan protokoller kapsamında Makina Mühendisliği Bölümü tanıtım etkinliği 14 Nisanda gerçekleştirildi.
14 Nisan 2025
aradeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü, 2024 yılı 1. dönem TÜBİTAK 2209-B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Destekleme P..
13 Nisan 2025
14 Nisan 2025 Pazartesi günü Makina Mühendisliği Bölümünde bölüm tanıtımı gerçekleştirilecektir.
13 Nisan 2025
KTÜ ile Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında Mühendislik Fakültesi bölümlerinin tanıtımı amacıyla etkinlikler düzenlenecektir.
10 Nisan 2025