FAKÜLTE
AKADEMİK
ÖĞRENCİ
İDARİ
ARAŞTIRMA
Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI Fakültemizi Ziyaret Etti.
Karadeniz Teknik Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcıı, rektör yardımcıları Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ , Prof. Dr. Akif Cinel, Prof. Dr. Cemil Rakıcı ve üniversitemiz genel sekreteri Prof. Dr. Bünyamin ER, Mühendislik fakültesi 2023 yılı faaliyetleri değerlendirme toplantısına katıldı. Mühendislik Fakültesi Çok Amaçlı Toplantı Salonunda gerçekleştirilen brifingde Mühendislik Fakültesi dekanı Prof. Dr. Gençağa PÜRÇEK, fakültesinin 2023 yılı öğrenci, akademisyen, uluslararası sıralamalar bilgilerinin paylaşımının ardından fakültedeki akademisyenlerin TÜBİTAK proje, yayın, Üniversite-Sanayi İşbirliği, Teknokent Firma kurulumları ve görevlendirmeler ile fakültenin yakın vadeli planları, tehditler ve fırsatları içeren bir sunum yaptı.
Karşılıklı görüş alış verişi ve 2024 yılı planlamalarının değerlendirildiği toplantıda Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, Mühendislik Fakültesinin araştırma üniversitesi olan KTÜ'nün çıktılarında önemli bir yere sahip olduğunu ve bu performansın tüm bölümler ve diğer fakültelere örnek olacak şekilde artarak devam etmesi gerektiğini belirtti.
Mühendislik Fakültesi Dekanlığı
09 Haziran 2024
Fakültemiz ile Institute Teknologi Sumatera (ITERA) arasında SEA EU JFS programı kapsamında çevrimiçi toplantı gerçekleştirildi.
05 Ocak 2026
Fakültemiz "Akademik Performans ve Hedefler" sunumları kapsamında Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi Metehan BULUT ile bir görüşme gerçekleştirilmiştir.
02 Ocak 2026
Fakültemiz "Akademik Performans ve Hedefler" sunumları kapsamında Yapay Zeka ve Veri Mühendisliği Bölümü Arş. Gör. Kevser Cansu YURDUSEVER ile bir görüşme gerçekleştirilmiştir.
02 Ocak 2026
Fakültemiz "Akademik Performans ve Hedefler" sunumları kapsamında Yapay Zeka ve Veri Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi Mustafa GÜRBÜZ ile bir görüşme gerçekleştirilmiştir.
02 Ocak 2026
Fakültemiz "Akademik Performans ve Hedefler" sunumları kapsamında Yapay Zeka ve Veri Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi Yunus Emre GÖKTÜRK ile bir görüşme gerçekleştirilmiştir.
02 Ocak 2026
Fakültemiz "Akademik Performans ve Hedefler" sunumları kapsamında İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Hülya Boğuşlu ÖZ ile bir görüşme gerçekleştirilmiştir.
31 Aralık 2025
KTÜ-Giresun Üniversitesi iş birliği kapsamında, Giresun Üniversitesi Mühendislik Fakültesi heyeti fakültemizi ziyaret ederek MÜDEK ve kalite süreçlerini değerlendirdi.
29 Aralık 2025
Fakültemiz "Akademik Performans ve Hedefler" sunumları kapsamında Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi Fatih AYDIN ile bir görüşme gerçekleştirilmiştir.
29 Aralık 2025
Fakültemiz "Akademik Performans ve Hedefler" sunumları kapsamında Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi Burak AYDIN ile bir görüşme gerçekleştirilmiştir.
29 Aralık 2025
Veri izleme ve değerlendirme komisyonumuz ile, 2025 yılı paydaş anketleri gündemli toplantımızı çevrimiçi olarak gerçekleştirdik.
29 Aralık 2025
Fakültemiz "Akademik Performans ve Hedefler" sunumları kapsamında Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Görevlisi Ömer ÇAKIR ile bir görüşme gerçekleştirilmiştir.
26 Aralık 2025
Fakültemiz "Akademik Performans ve Hedefler" sunumları kapsamında İnşaat Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi Olguhan Şevket KARAHASAN ile bir görüşme gerçekleştirilmiştir.
26 Aralık 2025
Yapay zekâ alanında önemli çalışmaları bulunan Prof. Dr. Asaf Varol, fakültemizi ziyaret ederek lisans ve lisansüstü öğrencilerle bir araya geldi.
25 Aralık 2025
Fakülte Kurulu toplantısı 23.12.2025 tarihinde yapılmıştır.
23 Aralık 2025