haberler

Fakültemizin 49. Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Fakültemizin 49. Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi.

Orman Fakültesi 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 49. Mezuniyet Töreni, 24.06.2024 9:00-12:00 saatleri arasında, KTÜ Atatürk Kültür Merkezi büyük salonda gerçekleştirildi. KTÜ Orman Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Ali TEMİZ, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, TMMOB Orman Mühendisleri Odası Genel Başkanı Sayın Hasan TÜRKYILMAZ’ın açılış konuşmaları ile başlayan tören, öğrencilere Mezuniyet Yemini ettirilmesi ile devam etti.

Törene, Trabzon Orman Bölge Müdürü Sayın Emin YILMAZ, Doğa Koruma ve Milli Parklar 12. Bölge Müdürü Sayın Cüneyt ALOĞLU, Orman Mühendisleri Odası Doğu Karadeniz Şube Başkanı Sayın Faruk AKSU, Peyzaj Mimarları Odası Trabzon Şube Başkanı Sayın Doç. Dr. Doruk Görkem ÖZKAN, Türkiye Ormancılar Derneği Trabzon Temsilcisi Sayın Yüksel KILINÇ ve Türk Devletleri Avcı Birliği Konfederasyonu Genel Sekreteri Sayın Edva Tuna PİRSELİMOĞLU’nun yanı sıra, diğer kamu kurum ve kuruluşlardan bürokratlar, öğretim üyeleri ve veliler katılım sağladı.

Fakülte ve bölümlerde dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildikten sonra, bölümümüz öğrencilerine mezuniyet anı belgeleri ve hediyeleri, bölümümüzün öğretim üyeleri tarafından verildi. Törenin ardından mezuniyet programı kep atma töreni ile tamamlandı.


28 Haziran 2024