KTÜ Orman Endüstri Mühendisliği Bölümünün İNTERMOB 2022 Fuarına Katılımı

Bölümümüz, 22-26 Ekim 2022 tarihleri arasında İstanbul / Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen "24. Uluslararası Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı'na (İNTERMOB 2022)" geniş bir öğretim üyesi ve öğrenci kitlesi ile katılmıştır. Ayrıca, TÜYAP içerisinde Fuaye Salonu - F103 A nolu kısımda KTÜ Orman Endüstri Mühendisliği Bölüm Standı açılmış olup, standımız çok sayıda eski mezunumuzu ve ziyaretçileri ağırlamıştır. Etkinlik süresi içerisinde öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimizin sektör ile birlikteliği daha yakından sağlanmış ve bölümüzün sektörle olan ilşkisi daha da kuvvetlenmiştir. Fuar kapsamında bizlere standlarını açan değerli firma yetkililerine, çalışanlarına ve eski mezunlarımıza teşekkür ediyor, bir sonraki fuar etkinliğinde tekrardan buluşmayı temenni ediyoruz.

08 Kasım 2022