2024 Bitirme Projeleri Sergisi

Bölümümüz öğrencilerinin hazırladığı 2024 yılı bitirme projeleri sergisi başarıyla gerçekleştirildi. Sergide, öğrencilerimiz yenilikçi projelerini tanıtarak ziyaretçilere sundular. Akademisyenlerimiz ise projeleri dikkatle değerlendirerek puanladılar. Puanlama sonucunda oluşan sıralama ise şu şekilde oldu:

1. Akıllı Sera Otomasyonu
2. UMAY SİHA (Silahlı İnsansız Hava Aracı)
3. İnhaler İlaç Kullanımı ve Hasta Takip Cihazı

Sergi, öğrencilerimizin yıl boyunca emek verdikleri projelerini sergileme ve bu projelerin gerçek dünya uygulamaları hakkında geri bildirim alma fırsatı sundu. Ayrıca, katılımcılar, projeleri yerinde inceleyerek öğrencilerimizle birebir iletişim kurma imkânı buldular.

Bu etkinlik, hem öğrencilerimiz için büyük bir motivasyon kaynağı oldu. Serginin fotoğraf galerisini aşağıda bulabilirsiniz.

Projelerini sergileyen tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

14 Haziran 2024