2024 Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Sevgili Öğrencilerimiz, Değerli Aileler ve Kıymetli Misafirler,

2024 yılı mezuniyet törenimizi büyük bir coşku ve gururla tamamladık. Bu özel gün, öğrencilerimizin yıllar süren emeklerini, azim ve kararlılıkla sürdürdükleri çalışmalarını taçlandırdıkları bir anı olarak hafızalarımızda yer edecek.

Her bir mezunumuz, fakültemizde geçirdikleri süre boyunca sadece akademik başarılarıyla değil, aynı zamanda kişisel gelişimleri ve sosyal sorumluluk projelerindeki katkılarıyla da bizlere ilham verdi. Onların gösterdiği bu çaba ve adanmışlık, gelecekte de başarılarının temel taşı olacaktır.

Törenimizde, öğrencilerimizin başarılarını ve mezuniyet sevincini aileleri ve sevdikleriyle paylaşmak, bizler için de büyük bir mutluluk kaynağıydı. Gözlerindeki gurur ve sevinç, bu anın ne kadar değerli olduğunu bir kez daha bizlere hatırlattı.

Mezuniyet töreninden unutulmaz anları yansıtan fotoğraflarımızı sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz:

Bu özel günün anısına tüm mezunlarımızı bir kez daha tebrik ediyor, hayatlarının yeni dönemlerinde sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yolculuk diliyoruz. Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Fakültesi olarak her zaman yanınızda olacağımızı bilmenizi isteriz.

Mezuniyetiniz kutlu olsun!

Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölüm Başkanlığı