Mayıs

Bitirme Çalışması-Tasarım Projesi Danışmanlık Atamaları (3. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Duyuru)

Yazılım Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Sevgili öğrencilerimiz,

7. ve 8. Yarıyıllarda Zorunlu Dersler Arasında yer alan “YZM4007 Tasarım Projesi” ve “YZM4000 Bitirme Çalışması” dersleri için Öğrenci-Tez Danışmanı ataması yapılacaktır. Danışman ve tez seçimi sürecinde size yardımcı olacak bilgiler aşağıda sunulmaktadır.

Tasarım Projesi ve Bitirme Çalışması için her öğrencinin kendisine bir danışman atanabilmesi adına "Bitirme Çalışması-Tasarım Projesi Ön Kayıt ve Tercih Formunu" doldurması gerekmektedir. Formu zamanında doldurup teslim etmeyen öğrencilere danışman ataması yapılması mümkün olmadığından, formu zamanında doldurup göndermeyen öğrenciler bu derslerden doğrudan dönem kaybına uğrarlar.

Bölüm öğretim elemanlarının belirlemiş olduğu konular "Bitirme Çalışması-Tasarım Projesi Konuları" bağlantısında ilan edilmiş olup, öğrenciler başvuru son tarihine kadar konularını ve danışmanı olmasını istediği öğretim elemanlarını belirleyerek ilgili formu mustafatopsakal@ktu.edu.tr elektronik posta hesabına 9 Haziran 2023 tarihine kadar göndermeleri gerekmektedir. Tez ve danışman tercihi yapılmadan önce ilan edilen proje konuları incelenmelidir. Tercihinizi yaparken hocalarınızla görüşmenizde fayda vardır. İletişim bilgileri için bağlantıyı tıklayınız.

Bitirme çalışması - Tasarım projesi bilgilendirme sayfasına erişmek için tıklayınız.