İSG Temel Eğitim Sertifika Programı Hakkında Önemli Duyuru

Staj Komisyonu

26 Nisanda sonlanan İSG başvuruları sisteme aktarılmıştır. İSG başvurusu yaptığı halde sisteme giriş yapamayanlar giriş bilgilerinin doğru olduğundan emin olduktan sonra hala hata alıyorlarsa mail (yazilimstaj@gmail.com) üzerinden iletişim kurabilirler. Uzem sistemine girerken kullanılması gereken kullanıcı adı, öğrenci numarası; şifre ise bys şifresidir.

Not: Öğrenciler başvuruda kullandıkları mail adreslerini uzem profilinden değiştirmeyecektir. Bundan sonraki sorumluluk öğrenciye aittir.

Bu süreçte belirtilen başvuru tarihini de kaçıran öğrenciler için son başvuru tarihi olarak 25 Mayıs belirlenmiştir. Bu sürede de başvurusunu gerçekleştirmeyen öğrencilerin sonradan başvuru talepleri dikkate alınmayacaktır.

Yeni Başvuru linki: kayıt formu

Önemle duyurulur.

Ders Sistemine Giriş: (KTU UZEM SERTİFİKA KURSLAR)