Ocak

İşyeri Eğitimi Belgeleri Hakkında Önemli Duyuru

İş Yeri Eğitimi Komisyonu

İşyeri Eğitimi;

1. Belgelerin Sekreterliğe Teslimi : Belgelerinde eksiklik bulunan öğrencilerin, tüm evraklarını (işyeri eğitimi raporu da dahil) ıslak veya elektronik imzalı olacak şekilde,  kargo veya elden 1 Şubata kadar sekreterliğe teslim etmeleri gerekmektedir. Belgeleri okula ulaşmayan veya belgelerinde eksiklik bulunan öğrencilerin listesine erişmek için tıklayınız

2. Belgelerin UZEME Yüklenmesi:  Bütünlemeye kalan öğrencilerin tüm belgelerini ve raporlarını 28.01.2022 tarihine kadar UZEM'de ders sayfasında tanımlanan bütünleme kısmına yüklemeleri gerekmektedir. Final sunumuna katıldığı halde notu girilmeyen tüm öğrenciler dosyaları daha önce yüklemiş olsalar bile UZEM'deki bütünleme kısmına tekrar yüklemelidirler. İlk kez yükleyenler bütünleme, ikinci kez yükleyenler final olarak dosya adına ek koymalıdır. Bütünleme sınavına dair bilgilendirme ilerleyen tarihlerde web sitesinden duyrulacaktır.