Ocak

İşyeri Eğitimi İkinci Mülakatlar

İş Yeri Eğitimi Komisyonu

Daha önce işyeri eğitimi mülakatına girmeyen ve değerlendirilmesi yapılacak olan tüm öğrencilerin 18 Ocak Çarşamba günü 17:00'a kadar BYS üzerinden tüm işyeri eğitimi işlemlerini tamamlaması gerekmektedir. Defteri revize edilmeli açıklaması bulunan öğrencilerin raporlarında imza/mühür bulunmasına ve devam çizelgesinin rapora ekli olmasına dikkat etmesi gerekmektedir. Ayrıca, mülakata girecek tüm öğrenciler için işyeri eğitimi yetkilisinin not girişini yapmış olması gerekmektedir. İşyeri eğitimi yetkilisine mail gitmeyen öğrenciler talep oluşturarak mail değişikliği talebinde bulunabilirler.

İşlemleri tamamlanan öğrenciler için 19 Ocak Perşembe günü saat 10:00'da mülakat gerçekleştirilecektir.

Toplantıya katılmak için tıklayınız.