Yüksek Lisans Öğrencileri İçin Hatırlatma

Yazılım Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Bölümümüzde Yüksek Lisans eğitimi gören öğrencilerin Enstitü tarafından hazırlanan bilgilendirme kitapçığını okuması eğitimlerinde sorun yaşamamaları adına Fen Bilimleri Enstitüsü ve Bölüm Başkanlığımız tarafından tavsiye edilmektedir.  Bu kitapçıkta lisansüstü kayıtlar, ders yazılımları, ders yazılımlarında dikkat edilmesi gerekenler, danışman seçimi, yüksek lisans tez önerisi, tez teslimi ve savunması gibi birçok konu hakkında detaylı bilgi bulunmaktadır. Öğrencilerimizin bu işlem adımlarını akademik takvime uygun olarak yapmaları, gerektiğinde ilgili konu hakkında danışman hocalarıyla iletişime geçmeleri öğrencilerin faydalarına olacaktır.

• Lisanüstü bilgilendirme kitapçığına erişmek için tıklayınız.
  • Lisansüstü akademik takvime erişmek için ilgili yıla tıklayınız. (2022-2023 | 2023-2024)