Fakültemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emrah YALÇINALP'in Projesi Uluslararası Ödül Aldı.

Fakültemiz Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emrah YALÇINALP'in yürütücüleri arasında bulunduğu kentsel tasarım projesi, Dünya Mimarlık Topluluğu (WAC) tarafından Mimarlık/Tasarım dalında dünyanın en iyi on projesinden biri seçildi.

Bu sene 42.’si yapılan değerlendirmede uluslararası jüri tarafından Türkiye dışında Güney Kore, ABD, Brezilya, Hindistan, Ukrayna, Kolombiya  gibi ülkelere de ödül verildi. Öğretim üyemiz dışında İTÜ’den Doç. Dr. Gülden Demet ORUÇ, Doç. Dr. Özhan ERTEKİN ve Araş. Gör. Mehmet RONAEL’in de tasarım ekibinde yer aldığı projede görev alan diğer isimler Buğra BOZKIR, Işık Sevinç KESKİN, Gizem KEPENEK ve Emre KUL oldu.

Öğretim üyemizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

DEKANLIK

23 Aralık 2022