Fakültemizde ERA-NET Proje Çalıştayı Gerçekleştirildi.

Fakültemiz Orman Endüstri Mühendisliği Bölümümüz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Ali TEMİZ’İN yürütücülüğünü yaptığı, Doç. Dr. Engin Derya GEZER, Dr. Öğr. Üyesi İbrahim YILDIRIM ve Dr. Öğr. Üyesi Gaye KÖSE DEMİREL’in araştırmacı olduğu “ERA-NET Smart Energy Systems- Bio-Based Phase Change Materials in Lignocellulose Matrix for Energy Store in Building” projesi kapsamında 2.si düzenlenen “BIONRG STORE WORKSHOP II” 13-16 Haziran 2023 tarihleri arasında fakültemizde gerçekleşmiştir. Çalıştaya İsveç, İtalya ve Avusturya ülkelerinden araştırmacılar katılmıştır. 3 gün süren bu çalıştayda ilk 2 gün araştırmacılar çalışmalarını sunmuşlardır son gün ise üniversitemiz ve şehrimiz tanıtılıp, gezi düzenlenmiştir.

DEKANLIK

09 Ekim 2023