Fakültemize Slovenya Innorenew CoE Araştırma Merkezinden Ziyaret

Orman Endüstri Mühendisliği Bölümümüz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Ali TEMİZ’in yürütücülüğünü yaptığı “TÜBİTAK-Slovenya İkili İşbirliği Programı”  kapsamında Slovenya Innorenew  CoE  Araştırma merkezinden Mariem Zouari ve Sasikala Perumal 06- 09 Haziran tarihleri arasında fakültemizi ve Orman Endüstri Mühendisliği Bölümüzü ziyarette bulunmuşlardır.  Orman Endüstri Mühendisliği Bölümümüz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Ali TEMİZ’in yürütücülüğünü yaptığı “TÜBİTAK-Slovenya İkili İşbirliği Programı”  kapsamında Slovenya Innorenew  CoE  Araştırma merkezinden Mariem Zouari ve Sasikala Perumal 06- 09 Haziran tarihleri arasında fakültemizi ve Orman Endüstri Mühendisliği Bölümüzü ziyarette bulunmuşlardır.

Kendilerine ziyaretleri için teşekkür ediyoruz.

DEKANLIK

13 Haziran 2023