haberler

Fakültemizin 47. Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi.

Orman Fakültesi 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı 47. Mezuniyet Töreni, 21.06.2022 9:00-12:00 saatleri arasında, KTÜ Atatürk Kültür Merkezi büyük salonda gerçekleştirildi. KTÜ Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ, TMMOB Orman Mühendisleri Odası Genel Başkanı Sayın Hasan TÜRKYILMAZ, Orman Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Ali TEMİZ’in açılış konuşmaları ve tüm mezunlar adına 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Fakülte Birincisi Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğrencisi Hasan Mert AKDENİZ’in mezuniyet konuşmalarını ile başlayan tören, Orman Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Mahmut EROĞLU tarafından öğrencilere Mezuniyet Yemini ettirilmesi ile devam etti.

Törene, Trabzon Orman Bölge Müdürü, Doğa Koruma ve Milli Parklar 12. Bölge Müdürü, Türkiye İstatistik Kurumu Trabzon Bölge Müdürü, Orman Mühendisleri Odası Doğu Karadeniz Şube Başkanı, Peyzaj Mimarları Odası Trabzon Şube Başkanı, Türkiye Ormancılar Derneği Trabzon Temsilcisi, Akçaabat Kent Konseyi Başkanı, Akçaabatlılar Vakfı Başkanı ve Öz Orman İş Sendikası Trabzon Şube Başkanının yanı sıra, diğer kamu kurum ve kuruluşlardan bürokratlar, öğretim üyeleri ve veliler katılım sağladı.

Fakülte ve bölümlerde dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildikten sonra, bölüm öğrencilerine mezuniyet anı belgeleri ve hediyeleri, ilgili bölümün öğretim üyeleri tarafından verildi. Törenin ardından mezuniyet programı, orman fakültesinde gerçekleştirilen mezuniyet kütüğüne isimlerin çakılması ve kep atma töreni ile tamamlandı.

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Orman Fakültesi 47. Mezuniyet yılı dereceye giren öğrenciler:

Fakülte Dereceleri

1- Hasan Mert AKDENİZ (Peyzaj Mimarlığı)

2- Şeyma Sevde SELÇUK (Peyzaj Mimarlığı)

3- Alp TURAN (Yaban Hayatı Ekolojisi ve Yönetimi)

Orman Mühendisliği Bölüm Dereceleri

1- Anıl AZİZOĞLU

2- Halil DUMAN

3- Hatice KALE

Orman Endüstri Mühendisliği Bölüm Dereceleri

1- Emel ÇALIK

2- Ozancan Abbas YURTLU

3- Cenk SOYSAL

Peyzaj Mimarlığı Bölüm Dereceleri

1- Hasan Mert AKDENİZ

2- Şeyma Sevde SELÇUK

3- Rümeysa UZUNMEHMET

Yaban Hayatı Ekolojisi ve Yönetimi Bölüm Dereceleri

1- Alp TURAN

2- Hilal Aslı HATALMIŞ

3- Yasir KARAKUŞ

 


22 Haziran 2022