Mississippi Eyalet Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanlığı görevini sürdüren Prof. Dr. Sadık Artunç fakültemizi ziyaret etti.

Yaklaşık elli yıldır ABD’de akademisyen olarak çalışmakta olan ve on beş yılı aşkın süredir Mississippi Eyalet Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanlığı görevini sürdüren Prof. Sadık Artunç, Peyzaj Mimarları Odası tarafından organize edilen söyleşi etkinliğe katılmak için geldiği Trabzon’da fakültemizi ziyaret etti.

Trabzon’da ve Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Artunç, Peyzaj Mimarlığı Bölümümüzde yaptığı incelemelerden etkilendiğini ve çok başarılı çalışmalar görmekten dolayı mutlu olduğunu belirtti. Kendisine eşlik eden TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Trabzon Şube başkanı Doç. Dr. Doruk Görkem Özkan ve Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Cengiz Acar ile dekanımız Prof. Dr. Ali Temiz’i ziyaret eden Prof. Artunç’un, yaklaşık iki saat süren söyleşisine çok sayıda öğrencimiz ve mezunumuz da katıldı.

DEKANLIK

28 Haziran 2024