Mayıs

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Döneminde Staj Yapacak Öğrencilerin Dikkatine (BYS süreci ve sigorta işlemlerinin başlatılması)!

Orman Mühendisliği

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Döneminde Staj Yapacak Öğrenciler için Kariyer Kapısı Ulusal Staj Programı kapsamında staj yapacakları yerlerle ilgili teklifler gelmeye başlamıştır. Staj yapacak öğrencilerin gelen teklifleri kabul etmeleri gerekmektedir. Yaz döneminde hem özelde hem de Orman Bölge Müdürlüklerinde staj yapacak bütün öğrencilerin BYS sisteminden sigorta işlemlerini başlatmaları için başvurularını yapmaları gerekmektedir. Staj sayfasında "2. BYS SÜRECİ VE SİGORTA İŞLEMLERİNİN BAŞLATILMASI" kısmından belirtilen başvuru adımlarını takip ederek sigorta başvurusunda bulunabilirler.

İlgili öğrencilere duyurulur.

Staj komisyon başkanlığı