3. Peyzaj Mimarlığı Eğitim ve Öğretim Çalıştayına Katılım

İTÜ ev sahipliğinde 10-11 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirilen 3. Peyzaj Mimarlığı Eğitim ve Öğretim Çalıştayına bölümümüzü temsilen öğretim üyelerimizden Doç. Dr. Ertan DÜZGÜNEŞ, Dr. Öğr. Üyesi Duygu AKYOL KUYUMCUOĞLU ve Arş. Gör. Dr. Elif KAYA ŞAHİN katılmıştır.

Çalıştayda Doç. Dr. Ertan DÜZGÜNEŞ'in yürütücülüğünü üstlendiği Staj Atölyesinde öğrencilerin ve öğretim elemanlarının yaşadıkları sorunlar, staj süreci ile ilgili olumsuzluklar ve bunlara dair çözümler masaya yatırıldı. Aynı zamanda Arş. Gör. Dr. Elif KAYA ŞAHİN "Peyzaj Mimarlığı Öğrencilerinin Staj Uygulamalarından Beklentileri" başlık bildiriyi sundu.

Peyzaj Planlama Atölyesinde ise Dr. Öğr. Üyesi Duygu AKYOL KUYUMCUOĞLU "Peyzaj Mimarlığı Lisans Eğitiminde Sürdürülebilir Kent Yaklaşımlarının Ders İçerikleri Kapsamında İrdelenmesi" başlıklı bildiriyi sunmuştur.

14 Mayıs 2024