Peyzaj Konuşmaları 3 Şehir 3 Söyleşi Trabzon Ayağı Gerçekleştirildi

Missisipi State Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Sadık ARTUNÇ ile Karadeniz Teknik Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emrah YALÇINALP’in Kolaylaştırıcı görevini üstlendiği Trabzon, İstanbul ve Ankara’da gerçekleştirilecek söyleşilerin ilk ayağı olan Trabzon söyleşisi yoğun ilgi ve katılımla gerçekleştirilmiştir.

Söyleşi bölümümüz katkılarıyla Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Fakültesi Ahmet Şener Anfisi’nde gerçekleştirilmiştir. Söyleşinin yanısıra bölümümüzü ziyareti sırasında Sadık Artunç'un bölümümüz projeleri, ders süreçleri ve ders çıktıları ile ilgili görüş ve değerlendirmelerinden yararlanılmıştır.

Etkinlikte katkıları bulunan Atlas Lale firması yetkililerine,  emekleri için TMMOB Peyzaj Mimarları Odası yetkililerine ve Prof. Sadık Artunç'a teşekkür ederiz.

27 Haziran 2024