Peyzaj Mimarları Odası Geleceğin Peyzaj Mimarları İle Buluşuyor Etkinliği

7 Ekim 2024 tarihinde bölüm binamızda, TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Trabzon Şube başkanı Doruk Görkem ÖZKAN 'ın konuşmacı olarak katıldığı "Peyzaj Mimarları Odası Geleceğin Peyzaj Mimarları İle Buluşuyor" söyleşisi gerçekleştirilmiştir.

Şube Yönetim Kurulu Başkanı Doruk Görkem ÖZKAN söyleşide; Oda, bağlı olduğu üst birlik TMMOB, tüm dünyada Peyzaj Mimarlarının çatısı olan ve uluslararası bağlı örgüt olan IFLA, Peyzaj Mimarları Odası Öğrenci Üye Komisyonu (PMOGenç) faaliyetleri ve mesleğimiz hakkında bilgiler paylaşmıştır.

Sunumun ardından öğrencilerimizden soruları yanıtlanmış, Oda ve mesleki konular hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Sunumları için Oda Başkanı Doruk Görkem ÖZKAN' a ve söyleşiye katılan tüm öğrencilerimize, öğretim üyelerimize teşekkür ederiz.

07 Ekim 2024