haberler

Bölümümüz 8. KTÜ ve Meslek Tanıtım Fuarında Yer Aldı

KTÜ Bilim, Kültür, Sanat Haftası (BKS'24) çerçevesinde 22-23 Mayıs tarihlerinde Prof. Dr. Osman Turan Kongre Merkezinde gerçekleşen 8. KTÜ ve Meslek Tanıtım Fuarında bölümümüzü tanıttık.

Üniversitemiz Bilim, Kültür, Sanat Haftası (BKS’24) çerçevesinde gerçekleştirilen 8. KTÜ ve Meslek Tanıtım Fuarında Bölümümüz de yer aldı. Üniversitemiz Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde 22 Mayıs tarihinde başlayan Fuar iki gün boyunca kapılarını yükseköğretime geçiş dönemindeki Trabzon ve çevre illerde eğitimini sürdüren öğrencilere açtı.

Fuarda Psikoloji bilimininin lisans eğitimi süresince sunulacak ders içeriğinden, öğrenim çıktılarından, çalışma alanlarından, Karadeniz bölgesinde, ulusal ve uluslararası boyutta artan öneminden bahsettik. Öğrencilerin yoğun ilgileri ile birlikte onların sorularını yanıtladık ve deneyimlerimizi aktardık. Bu güzel deneyimi bizimle paylaşan ve ilgileri ile bizleri sevindiren tüm öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür eder sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı iletmek isteriz. 

 

 


28 Mayıs 2024