Oryantasyon Programına İlişkin Duyuru

KTÜ RDE

Kıymetli Öğrencilerimiz,

Bilindiği üzere Karadeniz Teknik Üniversitesi 67 yıllık köklü bir geçmişe ve eğitim-öğretim çerçevesinde ciddi bir birikime sahip bir üniversitedir. Evvelce 2021 yılı Aralık ayı içerisinde de Yükseköğretim Kurulu tarafından Araştırma Üniversitesi olarak seçilen Üniversitemiz bu statüdeki 20 devlet üniversitesinden bir tanesidir. İşte Karadeniz Teknik Üniversitemizin gerek tüm bu kurumsal kültürüne ve geçmişine dair gerekse de Siz öğrencilerimizin ne gibi hakları, ayrıcalıkları olduğunu tekrar hatırlatma mealinde Oryantasyon Programımız düzenlenecektir. Bu Oryantasyon Programıyla hedeflenen yegane husus hem Sizlere belirli noktaları tekrar hatırlatmak hem de yeni gelen öğrencilerimizin de acemiliği bir an evvel atıp Üniversitemize daha çabuk ve daha kolay adapte olmalarını sağlamak ve genel itibariyle bölümümüzle alakalı bilgi vermektir. Bahsekonu programa ilişkin bilgiler aşağıda yer almaktadır.

Tarih: 5 Ekim 2022 Çarşamba
Yer: Edebiyat Fakültesi, Prof. Dr. Hikmet Öksüz Konferans Salonu