haberler

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Toplantısı Gerçekleştirilmiştir

Yeni gelen bütün öğrencilerimizin uyum süreçlerine pozitif katkı sağlamak, Üniversitemizin 67 yıllık köklü tarihi, birikimi ve kurumsal kültürü hakkında onları bilgilendirmek ve öğrencilerimize haklarını ve ayrıcalıklarını aktarmak amacıyla  11 Ekim 2024 tarihinde Edebiyat Fakültemiz FA-B01 amfisinde saat 11.00'de Bölümümüz hazırlık ve birinci sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon toplantısı gerçekleşmiştir.

Bölüm öğretim üye ve elemanlarının da katılım gösterdiği toplantı hazırlık öğrencilerimize yönelik "Yeni Gelen Öğrenci Anketi"nin doldurulmasıyla başlamış ve eğitim-öğretim süreçleriyle alakalı bilgiler, Erasmus+ programlarına ilişkin bilgiler, Üniversitemizin sunmuş olduğu ayrıcalıklarla alakalı bilgilerin aktarılmasıyla devam etmiştir. Daha sonrasında Öğrenci El Kitabı tanıtılmış ve Bölümümüz Rus Dili ve Kültürü kulübü hakkında bilgi verilerek "Oryantasyon Toplantısı Memnuniyet Anketi"nin doldurulmasıyla toplantı son bulmuştur.

Tüm öğrencilerimize bir kez daha hoşgeldin diyor ve bu serüvende başarıyla yürümelerine yönelik temennilerimizi paylaşıyoruz.


13 Ekim 2024