Şubat

1. Enstitü-Öğrenci Buluşması: Lisansüstü Süreçler Hakkında Bilgilendirme Toplantısı

Sağlık Bilimleri Enstitüsü

Değerli Öğrencilerimiz,

Ülkelerin kalkınmasında en önemli sorumluluğun üniversitelerin omuzlarında olduğu ve lisansüstü programların bu bağlamda en ağır yükü üstlendiği bilinci ile Sağlık Bilimleri Enstitüsü, sizlere uluslararası standartlarda eğitim imkanlarının sunulmasını kendine temel görev edinmiştir.

Paydaşı olduğumuz eğitim-öğretim sürecinizde sizlere daha etkin rehberlik yapmak ve sürecin bürokratik kısmını kolaylaştırmak için görüş ve önerilerinizden yararlanmamız gerektiği kanaatindeyiz. Bu nedenle, aşağıda belirtilen tarihlerde sizlerle “Enstitü-Öğrenci Buluşması” temalı çevrimiçi bir toplantı planlanmıştır. Microsoft Teams üzerinden gerçekleştirilecek olan toplantının linki Üniversitemiz BYS (Bilgi Yönetim Sistemi) ve Enstitümüz “Öğrenci İşleri Bilgi Sistemi”nde kayıtlı olan e-posta adreslerinize toplantının 24 saat öncesinde gönderilecektir. Toplantı linki kendisine ulaşmayan öğrencilerimizin, Enstitü’nün “Bize Yazın” iletişim kanalı üzerinden durumlarını bildirmeleri halinde kendilerine tekrar link gönderilecektir.

Birincisi düzenlenecek olan “Enstitü-Öğrenci Buluşması” toplantısına katılma konusunda göstereceğiniz hassasiyete teşekkür ederim.

Prof. Dr. Ersan KALAY
Enstitü Müdürü

Yüksek Lisans Öğrencileri ile Buluşma
Tarih : 02.03.2022 (Çarşamba)